عملکرد واحد بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی
بازدید بازرسان بهداشت محیط از کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در سطح شهرستان
فعالیت اکیپ های نظارتی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد از 9591 امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی و معدوم سازی 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته...
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ دکتر خورشیدی از انجام بیش از 9591 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش در ایام نوروز خبر داد.
دکتر خورشیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملارد در خصوص فعالیتهای واحد بهداشت محیط در ایام نوروز در برنامه مدیریت سلامت نوروزی گفت : به منظور حفظ و سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط همگام با سایر واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بسیج کلیه امکانات و پرسنل بهداشت محیط برنامه سلامت نوروزی را در تمامی مناطق شهری و روستایی شهرستان اجرا کرد.
وی افزود :در این طرح که از یازدهم اسفند ماه سال1403 آغاز و تا 15 فروردین 1404 ادامه داشت ، کارشناسان بهداشت محیط به صورت روزانه در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی حساس بازدید کردند ، به طوریکه کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس حداقل 2 بار تحت نظارت وبازرسی قرار گرفتند.
دکتر خورشیدی اضافه کرد : از ابتدای طرح سلامت نوروزی با فعالیت اکیپ های نظارتی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد از 9591 امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی ، عمومی ،بین راهی و سامانه های آبرسانی بازرسی بهداشتی به عمل آمده و بیش از 3465 اخطار بهداشتی صادر و 1249 مورد پرونده متخلفان جهت بررسی و ارجاع به مراجع قضایی تشکیل و 175 واحد پلمپ شدند.
همچنین تعداد 15185 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل در بازرسی ها صورت گرفت که منجر به انجام 110 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی مشکوک به آلودگی و ارسال به آزمایشگاه شد و مقدار 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم گردید و به بیش از 107 مورد از شکایات مردمی نیز رسیدگی شده است.
در پایان در راستای کنترل آب آشامیدنی و استخر شنا تعداد 328 مورد نمونه برداری میکروبی و 3229 مورد کلرسنجی نیز انجام شد.
کامنت